Vrienden van Jacob Kritzraedt

Steun onze stichting en het cultureel erfgoed van Sittard 

 

Neem contact op

Word vriend van de stichting

De Stichting Jacob Kritzraedt heeft als zodanig geen leden. Enerzijds om de financiële mogelijkheden te vergroten maar vooral om binding tot stand te brengen met mensen die het doel van de stichting onderschrijven, bestaat sinds het jubileumjaar 2017 de mogelijkheid lid te worden van de Vrienden van Jacob Kritzraedt. Deze Vrienden worden middels een periodieke “Nieuwsbrief” op de hoogte gehouden en tijdens de jaarlijkse “Vriendenactiviteit” bijgepraat.

De Stichting Jacob Kritzraedt wil ontwikkelingen zo goed en zo kwaad mogelijk meekrijgen door vooral regelmatig rond te kijken en de publicaties van de overheid te volgen.

De Vrienden van Jacob Kritzraedt kunnen behulpzaam zijn bij het traceren en volgen van zowel positieve als negatieve ontwikkelingen door deze te melden aan het secretariaat.

 

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief 4 (2020)

Nieuwsbrief 4 (2020)

Als bestuur van de Stichting Jacob Kritzraedt zijn wij erg blij dat Theo Hanssen besloten heeft onze nieuwe voorzitter te willen zijn. In deze Nieuwsbrief stelt hij zich graag aan jullie voor.

read more
Nieuwsbrief 3 (2020)

Nieuwsbrief 3 (2020)

Het heeft wel even geduurd maar onze nieuwe website (www.stichtingjacobkritzraedt.nl) is online. Er moeten nog wel een paar puntjes op de i gezet worden maar we durven te stellen dat het een dynamische website is geworden. Nu aan ons (maar ook aan jullie) de uitdaging dat zo te houden!

read more
Nieuwsbrief 2 (2019)

Nieuwsbrief 2 (2019)

Op zaterdagmiddag 24 augustus hebben wij als bestuur van de Stichting Jacob Kritzraedt in “Oos Zittesj Hoes” aan de daar aanwezige “Vrienden van Jacob Kritzraedt” toegelicht, hoe...

read more
Vriendenactiviteit 2019

Vriendenactiviteit 2019

De Vriendenactiviteit was al enige tijd geleden gepland op zaterdagmiddag 24 augustus in “Oos Zittesj Hoes”, Odasingel 659 te Sittard, van 13:00 tot 17:00 uur.   Programma...

read more
Nieuwsbrief 1 (2019)

Nieuwsbrief 1 (2019)

Beste Vrienden van Jacob Kritzraedt, In 2017 heeft de Stichting Jacb Kritzraedt haar 65-jarig bestaan herdacht, onder meer met de uitgave van een boekje over de geschiedenis maar...

read more

Iets te melden?

Wanneer u op het gebied van het behoud van plaatselijk of regionaal erfgoed in Sittard en omgeving iets positiefs of negatiefs tegenkomt en u wil ons dat laten weten, aarzel dan niet om contact op te nemen.